Jakten på teddy
 
 

Personvernerklæring

Hei! Hvis du har kommet for å lese Plus Points retningslinjer for personvern for Jakten på Teddy - Et Storyshape Eventyr, så har du kommet riktig!

I Plus Point er målet vårt å underholde barn gjennom produktene vi utvikler. Dette betyr at vi tar personvern på alvor, og med dette dokumentet forteller vi hvordan vi samler inn informasjon og hvordan vi bruker den.

Vi samler ikke inn personlig informasjon fra barn via våre applikasjoner.

Når du laster ned og bruker våre applikasjoner, krever vi ikke at du må fylle inn noen form for informasjon, og vi innhenter heller ikke informasjon om deg og din enhet, bortsett fra ikke-personlige detaljer som omhandler bruk av applikasjonen, blant annet hvilke handlinger som blir gjort og hvilke skjermer som blir vist.

Vi deler ingen ikke-personlig informasjon til noen utenfor Plus Point.

Vi etterfølger kravene i "Children’s Online Privacy Protection Act".

Våre nettsider og mobilapplikasjoner etterkommer kravene i "Children’s Online Privacy Protection Act" (“COPPA”). Vi samler ikke med viten og vilje inn informasjon om barn under 13 år. Dersom en bruker er identifisert som 13 år eller yngre i kommunikasjon med oss vil vi ikke samle, lagre eller bruke personlig informasjon, og denne vil slettes på en sikker måte.

For å kunne motta infomasjon om nye utgivelser, trenger vi e-postadressen din.

Vi tilbyr et gratis, valgfritt nyhetsbrev som foresatte kan velge å motta ved å sende en henvendelse på nettstedet vårt www.pluspoint.no. Vi følger retningslinjene i seksjon 312(c)(3) i “COPPA”reglementet av 1. juli 2013 når vi samler inn e-postadresser. Det pålegger oss å varsle deg om følgende:

(i) vi samler inn e-postadresser utelukkende for å kunne sende ut nyhetsbrev;

(ii) vi bruker e-postadressen utelukkende til dette formål, og e-postadressen vil ikke motta annen kombinert informasjon; og

(iii) du kan velge å melde deg ut av nyhetsbrevet når som helst. Vårt nyhetsbrev leveres av tredjeparts tjenesteytere, så vi deler e-postadressen din med disse utelukkende for å kunne levere nyhetsbrevet.

Dersom du behøver support kan du sende oss en e-post eller kontakte oss via vår nettside.
Brukere kan kontakte oss dersom de har supportrelaterte spørsmål om bruk av våre mobile applikasjoner. Dersom du sender inn en supporthenvendelse vil vi motta din e-postadresse samt informasjonen du oppgir i forbindelse med henvendelsen ("Supportinformasjon"). Vi benytter Supportinformasjon utelukkende til å behandle din henvendelse.

Deling av informasjon
Din e-postadresse vil kun benyttes for å sende deg vårt nyhetsbrev. Supportinformasjon benyttes kun internt, og i henhold til seksjon 312.2 i “COPPA”-reglementet av 1. juli 2013. Vi videreformidler ikke e-postadressen din.

Informasjonskapsler ("cookies")
Når du besøker nettsidene våre, kan vi i enkelte tilfeller benytte informasjonskapsler som identifiserer nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre kvaliteten på våre tjenester gjennom å lagre dine brukerpreferanser og spore brukerinformasjon. De fleste nettlsere har mulighet for å slå av informasjonskapsler, eller varsle når informasjonskapsler sendes til datamaskinen din.

Lenker til tredjeparts nettsteder
Vi kan på våre nettsteder benytte lenker og/eller koblinger til tredjeparts nettsider eller tjenester (vi tillater ikke lenker fra våre mobilapplikasjoner). Vi er ikke ansvarlige for personvernshåndtering eller innhold på disse tredjeparts nettstedene.

Kontakt oss
Hvis du har spørsmål eller ønsker å kontakte oss vedrørende denne personvernerklæringen, vennligst send oss en e-post på post@pluspoint.no.

Sist oppdatert 8. november 2017